A Lidl Akadémia Plusz Program keretében összesen négy rendezvényen látjuk vendégül az adott frissáru szektorban érintett termelőket és gyártókat. A rendezvényeken egész napos – a területhez szorosan kapcsolódó – szakmai előadásokon vehetnek részt, ezt követően pedig mindenkinek lehetősége nyílik az előadókkal, valamint a Lidl Magyarország beszerzőivel négyszemközti beszélgetéseken részt venni szakmai rapid randik keretében.

Kiknek ajánljuk?

Ha az Ön vállalkozása:

A friss áruk piacára termel vagy állít elő terméket

Kiváló és kiszámítható minőségben termel

Hosszú távú üzleti kapcsolatot keres

Megbízható beszállítóvá válna

Szívesen bővítené tudását

akkor regisztráljon a többlépcsős programsorozatra, ami nem csak eseményeket, hanem kiadványain keresztül folyamatos tudást is biztosít!

Az események ütemezése

 • Óriási érdeklődés mellett zajlott le a Lidl Akadémia Plusz program első állomása
 • Részletes beszámoló a szeptemberi eseményről:
         Bővebben
 • Pékáruk, friss és fagyasztott, illetve csomagolt, sós és édes sütőipari termékek gyártóit és forgalmazóit várjuk szeretettel!
 • A nap során az ágazatot érintő legfontosabb kérdésekről, valamint a beszállítóvá válás lépéseiről lesz szó szakmai előadóktól, illetve a Lidl Magyarországtól. A rapid randik keretében pedig lehetőség nyílik a előadókkal, valamint a Lidl Magyarország beszerzőivel személyes beszélgetésekre is.
         Bővebben
 
 • A Lidl Akadémia Plusz harmadik állomásán a friss és tartós tej és tejtermékek, tej alapú készítmények gyártóit és forgalmazóit várjuk szeretettel!
         Bővebben
AdobeStock_189470997
 
 • A Lidl Akadémia Plusz negyedik állomásán a mentes termékek (laktóz-, glutén-, cukormentes és vegán termékek, illetve az allergén mentes vagy alternatív étrenddel kapcsolatos termékek) valamint a funkcionális élelmiszerek (a hozzáadottérték-többlettel bíró termékek) gyártóit és forgalmazóit várjuk szeretettel!
         Bővebben