A Lidl Akadémia Plusz Program keretében összesen négy rendezvényen látjuk vendégül az adott frissáru szektorban érintett termelőket és gyártókat. A rendezvényeken egész napos – a területhez szorosan kapcsolódó – szakmai előadásokon vehetnek részt, ezt követően pedig mindenkinek lehetősége nyílik az előadókkal, valamint a Lidl Magyarország beszerzőivel négyszemközti beszélgetéseken részt venni szakmai rapid randik keretében.
Kiknek ajánljuk?
Ha az Ön vállalkozása:
A friss áruk piacára termel vagy állít elő terméket
Kiváló és kiszámítható minőségben termel
Hosszú távú üzleti kapcsolatot keres
Megbízható beszállítóvá válna
Szívesen bővítené tudását
akkor regisztráljon a többlépcsős programsorozatra, ami nem csak eseményeket, hanem kiadványain keresztül folyamatos tudást is biztosít!
Az események ütemezése
- 2021
- Pékáruk és sütőipari termékek napja
- 2021. július 5.
Mazel Tov
- Pékáruk, friss és fagyasztott, illetve csomagolt, sós és édes sütőipari termékek gyártóit és forgalmazóit várjuk szeretettel!
- A nap során az ágazatot érintő legfontosabb kérdésekről, valamint a beszállítóvá válás lépéseiről lesz szó szakmai előadóktól, illetve a Lidl Magyarországtól. A rapid randik keretében pedig lehetőség nyílik a előadókkal, valamint a Lidl Magyarország beszerzőivel személyes beszélgetésekre is.
Bővebben
- 2021
- Mentes és funkcionális termékek napja
- 2021. október 4.
Mazel Tov
- A Lidl Akadémia Plusz negyedik állomásán a mentes termékek (laktóz-, glutén-, cukormentes és vegán termékek, illetve az allergén mentes vagy alternatív étrenddel kapcsolatos termékek) valamint a funkcionális élelmiszerek (a hozzáadottérték-többlettel bíró termékek) gyártóit és forgalmazóit várjuk szeretettel!
Bővebben