Üdvözöljük a Lidl Akadémia Plusz Programban!

A hazai termelők támogatására új, többlépcsős edukációs programot indít a Lidl Magyarország. A Lidl Akadémia Plusz célja, hogy a hazai frissáru-kereskedelem szereplői közül olyan értékes és felkészült beszállítók kerüljenek ki, akik a jövőben a jelenleg 183 áruházat magában foglaló és országos lefedettséggel rendelkező Lidl áruházlánc partnerei lehetnek.

Lidl Akadémia Plusz Program

Regisztráció a Lidl Akadémia Plusz programra

Lidl Akadémia Plusz események

Lidl a magyar beszállítókért

A Lidl Magyarország számára évek óta kiemelten fontosak a hazai értékek, ezért 2013-ban elindítottuk a „Lidl a magyar beszállítókért” programot, hogy minél több kiváló minőségű magyar terméket kínáljunk vásárlóinknak, és megbízható üzleti partnerként álljunk a magyar termelők mellett. Mindezzel támogatva a magyar gazdaság fejlődését és versenyképességét, valamint elősegítve a magyar beszállítók külföldi piacra jutási lehetőségeit.

Lidl Akadémia

A hazai termékek forgalmazása és a magyar beszállítók segítése érdekében 2016-ban elindítottuk a magyar vállalkozásokat támogató beszállítói programunkat, a „Lidl Akadémiát”, hogy minél több beszállítónak nyíljon lehetősége csatlakozni az áruház hazai és ezáltal a nemzetközi hálózatához is, amelynek keretében a magyar beszállítók termékei megjelenhetnek más európai országok Lidl áruházainak polcain is.

Lidl Akadémia Plusz

2020-ban új szintre emeltük beszállítói képzésünket és „Lidl Akadémia Plusz” néven a szektor teljes spektrumát szólítottuk meg, így lehetőséget teremtettünk az FMCG szereplők számára, hogy Magyarország meghatározó kereskedelmi lánca révén egy több platformon futó edukációs programban vegyenek részt díjmentesen. A beszállítók fejlesztését fókuszba helyező eseményeinken a programba olyan piaci szereplők is becsatlakozhattak, akik még csak álmodoznak arról, hogy egy nagyvállalat beszállítói legyenek. A Lidl Akadémia Plusz program nem csak lehetőséget, hanem tudást és támogatást ad a hazai termelőknek, hogy minél értékesebb és felkészültebb beszállítóivá váljanak az áruházlánc számára.

Lidl Akadémia Plusz beszállítói kézikönyv

A program újdonsága az a gyakorlati szempontok alapján készült átfogó, a piacon egyedülálló szakmai kézikönyv, mely ingyenesen igénylehető és lépésről-lépésre mutatja be azokat az elméleti és gyakorlati tudnivalókat, taktikákat és stratégiákat, amelyek elengedhetetlenül szükségesek ahhoz, hogy egy gyártó vagy termelő egy kereskedelmi lánc beszállítójává válhasson.

Beszállítói kérdőív

Az Ön cége felkészült arra, hogy egy kereskedelmi lánc beszállítója és hosszútávú partnere legyen? A kérdés megválaszolásában segíthetünk!