Szeptembertől indulnak a Lidl Akadémia Plusz eseményei

Szeptembertől elindulnak a Lidl Akadémia Plusz eseményei!

Első rendezvényünkön nyers és feldolgozott húsok, húskészítmények, valamint halászati termékek gyártóit és forgalmazóit várjuk szeretettel!

Szeptember 29-én kezdetét veszi a Lidl Akadémia plusz négy állomásos rendezvénysorozata. Ha az ön vállalkozása:
• hús, vagy halászati termékek előállításával, forgalmazásával foglalkozik,
• hosszú távú üzleti kapcsolatot keres,
• megbízható beszállítóvá válna,
• szívesen bővítené tudását,
már most írja be naptárába a dátumot és helyszínt:

2020. szeptember 29.
Holiday Inn Budaörs

A Hús és Húskészítmények napján amellett, hogy lehetősége nyílik személyesen találkozni a Lidl Magyarország beszerzőivel, értékes szakmai programban vehet részt, amely kifejezetten a hús és halászati iparágban tevékenykedő vállalkozások igényeire szabtunk.
A Húsáruk és Húskészítmények Napja részletes program:

9:00-9:30: Regisztráció és rapid randik beosztása
9:30-9:50: Hússzövetség előadása
9:50-10:10: Baromfi Terméktanács előadása
10:10-10:30: Termékfejlesztés
10:30-10:50: Audit
10:50-12:15: Rapid Randik a délelőtti előadókkal + Lidl beszerzőkkel
12:15-13:00: Ebéd
13:00-13:20: Pályázati lehetőségek
13:20-13:40: Faktoring
13:40-14:00: Nyomonkövetés
14:00-14:30: Lidl Magyarország előadása
14:30-16:00: Rapid Randik a délelőtti és délutáni előadókkal + Lidl beszerzőkkel
16:00: Esemény vége

A rendezvény ingyenes, de előzetes jelentkezéshez kötött.