Lidl Akadémia Plusz - A hazai termelőkért!

A Lidl Akadémia Plusszal a piaci szereplők széles spektruma kap lehetőséget arra, hogy Magyarország meghatározó kereskedelmi lánca révén egy több platformon futó edukációs programban vegyen részt díjmentesen.

A Lidl Magyarország hét éve indította el a látványos eredményeket hozó a „Lidl a magyar beszállítókért” elnevezésű programját, hogy elősegítse a magyar beszállítók külföldi piacra jutási lehetőségeit. Az áruházlánc a program keretében hirdette meg a Lidl Beszállítói Akadémiát 2016-ban, hogy minél több beszállítóinak nyíljon lehetősége csatlakozni az áruház hazai és ezáltal a nemzetközi hálózatához is, amelynek keretében a magyar beszállítók termékei megjelenhetnek más európai országok Lidl áruházainak polcain is. A program sikerességéről elmondható, hogy azóta a hazai kereskedelmi és beszállítói kapcsolatok építésének mintaértékű projektje lett. A két év alatt, 10 eseményen több mint 480 cég képviselője vett részt.

A Lidl a Magyar Beszállítókért Program keretében indítja el az idei évben a Lidl Akadémia Plusz programsorozatot és edukációs platformot

A megújult és a beszállítók fejlesztését a fókuszba helyező programmal, a Lidl Akadémia Plusszal a piaci szereplők széles spektruma kap lehetőséget arra, hogy Magyarország meghatározó kereskedelmi lánca révén egy több csatornán futó edukációs programban vegyen részt díjmentesen.

A Lidl Akadémia Plusz program ugyanis nem csak lehetőséget, hanem tudást és támogatást ad a hazai termelőknek, hogy értékes és felkészült beszállítóivá váljanak az áruházlánc számára. A rendezvénysorozat idén a friss áruk, úgymint hús és húskészítmény, a pékáru, a zöldség-gyümölcs és a tejtermékek termékköreire fókuszál.

Mit tartalmaz a Lidl Akadémia Plusz?

A Lidl Akadémia Plusz egy többlépcsős edukációs platform, amelynek végén minden résztvevő hasznos tudást, tapasztalatot és kapcsolatokat szerezhet.


A Lidl Akadémia Plusz három részből áll:

Iparágilag tematizált workshopok, ahol lehetőség nyílik találkozni a Lidl Magyarország beszerzőivel is.

Beszállítói kézikönyv gyakorlati tudnivalókról minden gyártó és termelő számára, aki vállalkozását fel kívánja készíteni arra, hogy egy kereskedelmi lánc beszállítója legyen.

Ezen a weboldalon regisztrálhat és figyelemmel követheti a Lidl Akadémia Plusz eseményeit. De megtalálja az Ön vállalkozását alapvetően érintő friss híreket, tanácsokat és aktualitásokat is, melyeket hírlevélben is elküldünk Önnek.